На Південнобузькому напрямку окупанти обстріляли 37 населених пунктів, – Генеральний штаб ЗСУ

Коментарi:

Інформація станом на 18.00 22 вересня.

Триває 211 доба героїчного протистояння української нації.

За добу противник завдав чотири ракетні та 17 авіаційних ударів, здійснив 24 обстріли з РСЗВ по військових та цивільних об’єктах.

Постраждала інфраструктура більш як 30 населених пунктів, Це, зокрема, Пришиб, Спірне, Веселе, Мар’їнка, Бахмут, Костянтинівка, Нескучне, Полтавка, Єгорівка, Безіменне, Білогірка, Запоріжжя, Кривий Ріг, Первомайське, Миколаїв, Очаків, Високопілля, Сухий Ставок та Миролюбівка.

На Південнобузькому напрямку вогневого впливу зазнали 37 населених пунктів.

У Херсоні посилюється адміністративно-поліцейський режим, здійснюється перевірка осель та психологічний тиск на місцевих жителів.

Активізувалась робота щодо підготовки та проведення так званого “референдуму”. У Херсонській області представники окупаційної влади під приводом якісного розподілу гуманітарної допомоги, намагаються отримати від місцевих жителів їх особисті дані. Триває формування так званих “виборчих комісій”.

У Старобільську Луганської області окупаційна влада заборонила місцевому населенню залишати місто д з 23 по 27 вересня. Окупанти створюють озброєні групи для обходу помешкань та примусу людей брати участь у так званому “референдумі”.

На захопленій території Запорізької області жителям за надання паспортних даних та отримання громадянства рф обіцяють грошову винагороду і побутові прилади.

За поточну добу підрозділи Сил оборони відбили ворожі атаки в районах Куп’янська, Зайцевого та Новомихайлівки.