С-300 вдарили по промисловій зоні Миколаєві, в Березнегуватому ціллю була залізнична станція

Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу, станом на 8.30 28 вересня

Миколаїв
28 вересня, орієнтовно о 0.50 місто знову зазнало ракетних обстрілів, очевидно, з зенітно-ракетних систем С-300. Було нанесено удар по промисловій зоні. Пок без жертв та постраждалих.

Миколаївський район
27 вересня о 12.55 ворог наносив артилерійські обстріли по аквазоні Очакова. Постраждалих немає. Три ворожі дрони-камікадзе було спрямовано на портову зону інфраструктури Очаків. Всі три збито силами протиповітряної оборони.

Протягом доби на території села Парутине Куцурубської громади фіксувалися обстріли касетними снарядами по околицях. Постраждалих немає.

Баштанський район
28 вересня о 7.22 обстрілів зазнала станція Березнегувате. Постраждалих та руйнувань немає.

Під постійним вогнем залишаються села, що знаходяться на лінії розмежування Березнегуватської громади. 27 вересня обстріляли околиці сіл Мурахівка, Маломихайлівське, о 13.16 вдарили по станції Березнегувате. Також минулої доби під обстріли потрапили прилеглі території до сіл Лепетиха, Кавказ, Калачеве.

27 вересня винищувачем Су-35 випущено ракету Х-31 по Березнегуватому. Силами ППО снаряд знищено в повітрі.

Сьогодні, 28 вересня, близько сьомої ранку, а також 27 вересня о 23.00 зафіксовано обстріли околиць села Новоолександрівка Інгульської громади. Постраждалих та руйнувань немає.

28 вересня, з 4.30, атакож учора обстрілювали село Широке. Було влучання по відкритих територіях, дорожньому покриттю та сільгосппідприємству. Постраждалих немає.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно, повідомили в Миколаїській облдержадміністрації.