АТ «Миколаївгаз» в умовах бойових дiй виконав проєкт редизайну

Коментарi:

Продовжуємо забезпечувати клієнтів послугою розподілу газу. Наше підприємство працює під брендом Регіональної газової компанії. Головною метою РГК є розвиток та безпека газорозподільної системи.

Фахівці компанії систематично працюють над розробкою проєктів з оптимізації газової інфраструктури регіону, що є особливо важливим під час бойових дій. Попри всі складнощі вдалось реалізувати важливий для громади проєкт. В рамках підготовки до опалювального сезону виконано редизайн в селищі Баловне – заміна трьох ШГРП та секціонування населеного пункту.

Населений пункт розділено на секції – виконано монтаж кранів для можливості перекривати газопостачання у місцях, ймовірних пошкоджень. Такі роботи дадуть можливість не припиняти послугу всім споживачам і оперативніше виконувати ремонт, що особливо актуально в холодну пору року.

У рамках редизайну в селі Улянівка замінили застарілий ГРП, який встановлено ще в 90-х роках. Натомість змонтовано сучасний ШГРП та кільцювання газопроводу. В рамках реалізації було виведено з експлуатації два газорегулюючих пункти, що дозволить скоротити виробничо-технічні витрати газу, зменшити витрати на обслуговування обладнання.

Проєкт було реалізовано влітку, тобто до початку опалювального сезону, щоб клієнти компанії не відчули незручностей. Активні бойові дії та постійні обстріли громади також вимагали убезпечити мережі критичної інфраструктури. Завдяки ретельній підготовці та високому професіоналізму все вдалось виконати швидко та якісно.

«Зараз критично важливо провести опалювальний сезон, забезпечити людей можливістю обігріти свої домівки, приготувати їжу. Дякуючи рішучості та наполегливості наших фахівців проєкт було успішно реалізовано попри бойові дії в області.

Замінено шафові газорегулюючі пункти, виготовлені на українському заводі RGC Production. Вони укомплектовані деталями європейського виробництва, які є еталоном якості в газовій галузі. Зокрема, це італійські регулятори Pietro Fiorentini, які вже довели свою надійність в зоні бойових дій.

Ми впевнені, що ретельна підготовка дасть позитивний результат на старті та протягом всього опалювального сезону і наші клієнти будуть з теплом» – відзначив головний інженер АТ «Миколаївгаз» Віктор Коваленко.

Компанія РГК обрала європейський курс розвитку і завдяки розробленим логістичним маршрутам та власному виробництву оперативно реагує на виклики, які принесло в наше життя російське вторгнення.

Зараз фахівці компанії працюють на деокупованих територіях та проводять огляди районів лінії фронту та розробляють плани відновлення мереж та обладнання.

Всі роботи виконані за рахунок тарифу на розподіл газу і ми дякуємо споживачам, які підтримують роботу компанії своєчасно сплачуючи рахунки.

Довідка про компанію

АТ «Миколаївгаз» – газорозподільна компанія, що здійснює свою діяльність на території Миколаївської області у співпраці з брендом РГК.
РГК – технологічна компанія, що розробляє операційні, виробничі, інжинірингові та R&D рішення для газорозподілу. Проєктні центри, виробничі потужності і логістична мережа забезпечують сучасним обладнанням потреби української газової інфраструктури та інтегровані з глобальними ринками. АТ «Миколаївгаз» експлуатує 8,7 тисяч кілометрів газопроводів і забезпечує природним газом вісім міст, 14 селищ міського типу та 313 сіл Миколаївської області.