Солдати рф випадково злили в мережу розташування своїх лісових таборів на Кінбурні

Коментарi:

Сили оборони України виявили та знищили чотири локації скупчення особового складу та техніки російських загарбників на лівобережжі Херсонської області протягом доби.

Причому в одному з випадків крапку випадково злили самі ж солдати РФ. «Бавовна» відзначилася в районі Нової Каховки та на Скадовщині біля підступів до Кінбурнського півострова.

Про успіхи українських підрозділів БПЛА та артилерії на Таврійському напрямку розповів увечері 10 травня канал «Миколаївський Ванек», який інформаційно співпрацює з Силами оборони півдня.

За його словами, тактика приховування у лісах Херсонщини стала надто небезпечною для окупантів – їх «накрили» одразу у чотирьох точках:

  • на північ від Чулаківки (Скадовський район), де росіяни влаштували «польовий кемпінг» для своєї військової техніки;

  • поблизу Гладківки (Скадівський район) – «прилетіло» до будинку, де окупанти розмістили особовий склад;

  • біля села Кринки Олешківської міської громади (Херсонський район) – російські солдати «засвітили» фото свого пікніка в лісі з влучною геолокацією, тим самим навели на себе артилерію ЗСУ;

  • у Малокахівці (Каховський район) – ЗСУ вразили гаражі, де окупанти ховали свою військову техніку та відібрані у місцевих автомобілі.

Кадри однієї з вдалих атак Сил оборони на цьому напрямі оприлюднив увечері 10 травня народний депутат України, заступник голови парламентського Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Юрій Мисягін.

«Артилерія 406-ї бригади ЗСУ на окупованій частині лівобережної Херсонщини знищує дві 152-мм гаубиці Д-20, які росіяни «переможно» сховали у лісах», – підписав відео депутат.