Росіяни погрожували Харлан після скандалу з росіянкою на ЧС з фехтування

Коментарi:

Українська шаблістка розповіла про хвилю "чорного" хейту від росіян після своєї перемоги над фехтувальником Смирновою та дискваліфікації.

Олімпійська чемпіонка і переможниця багатьох міжнародних турнірів з фехтування Ольга Харлан розповіла про погрози, які стали надходити після скандального поєдинку з Анною Смирновою, що підтримує агресію РФ в Україні, на чемпіонаті світу в Мілані.

Тоді нашу спортсменку дискваліфікували за відмову тиснути руку росіянці.

Українка дала інтерв'ю спортивному проекту Football Hub.

За словами шаблістки, їй у соцмережі почали надходити погрози, а також почали лунати телефонні дзвінки з невідомих номерів з усього світу. Харлан заявила, що заблокувала всіх непроханих гостей, які лили на неї бруд.

"Вони мене знайшли, і я це бачу як обов'язкову частину всього, тому що ця країна на півпланети, але там дуже мало нормальних людей. Вони поводяться так, я не можу сказати, що я цього чекала, але хочуть говорити, нехай кажуть, хочуть писати, мені все одно... Але були повідомлення, коли надсилали мені фото мертвих бійців, і тоді я почала дуже сильно переживати. Вони нелюди", – розповіла Харлан.

Зазначимо, що українська шаблістка вже впоралася з депресією та емоціями, які спочатку наринули на неї після несправедливої дискваліфікації на ЧС у Мілані. Каже, все завдяки підтримці українців, повідомлень від яких було в сотні разів більше, ніж від росіян, що озлобилися.