На Миколаївщині п'яна побита жінка, яку знайшли у клумбі, відмовилася писати заяву до поліції

Коментарi:

Вечори п'яних задоволень завершилися для трьох мешканок Южноукраїнська побиттям.

Як повідомляється в зведенні міського відділення поліції за минулий тиждень, вдень 5 серпня на «102» надійшло повідомлення про п'яну подружню бійку. Під час обіду зі спиртним 37-річна жінка посварилася із 33-річним чоловіком. Чоловік ображав та погрожував дружині, а також «використовував фізичну силу», після чого громадянка викликала поліцію. З обох взяли письмові пояснення, і на порушника було складено протокол про адміністративне правопорушення.

Наступного дня в службу «102» надійшло повідомлення: п'яний чоловік обдурив і дав ляпас своєї дуже близької знайомої. На нього було складено протокол за статтею 173-2 частини 1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

А вже надвечір 6 серпня мешканка Южноукраїнська повідомила в поліцію про п'яну побиту жінку, яка спала в квітковій клумбі. Громадянка, яка її виявила, намагалася допомогти, викликала «швидку», але та від медичної допомоги відмовилася. Заявниця з'ясувала, що постраждалу побив чоловік, однак точне місце та час сильно п'яна громадянка повідомити не змогла. Поліцейським вона заявила, що допомоги не потребує і не бажає привертати увагу до інциденту. Проте їй було пред'явлено адміністративне звинувачення за статтею 178 частини 1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.