На Тілігулі під час промислового лову риби затримали «посадове лице»

Коментарi:

Співробітники державної служби, які відповідають за збереження природи, стежать за тим, щоб водні багатства використовувалися законно

9 серпня у районі села Осетрівка (Чорноморська громада Миколаївського району) у Березанському лимані затримали браконьєра. Чоловік саме ставив 30-метрову сітку, тож рибу виловити не встиг. Протокол було складено за ч. 4 статті 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП). Сітка, використана для лову, була вилучена, і матеріали справи буде передано до суду.

11 серпня у Тилігульському лимані інспектора зафіксували випадок промислового вилову риби. Як повідомляється у зведенні Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу, «у лові брали участь посадова особа та людина без необхідних документів. Це порушує правила, встановлені для промислової риболовлі у Чорному морі. Згідно з частиною 3 статті 85 КУпАП, до одного з порушників було застосовано адміністративне стягнення у розмірі 340 гривень».

11 серпня біля села Українка (Коблівська громада Миколаївського району) також у Тилігульському лимані інспектора зупинили вилов риби сітками у брід. На порушників складено протокол за частиною 4 статті 85 КУпАП. Сітка та улов були вилучені, а збитки оцінені у розмірі 3 128 гривень. Матеріали справи буде передано до суду для подальшого розгляду.