Звільнення Урожайного: ЗСУ показали перше відео із села

Коментарi:

В Інтернеті з'явилося перше відео зі звільненого Урожайного на Бердянському напрямі фронту.

Генштаб опублікував перше відео із населеного пункту Урожайне, яке підрозділи української армії напередодні взяли під повний контроль. Згідно з інформацією, операція була проведена силами бійців 35-ї окремої бригади морської піхоти та їх побратимів з 38-ї окремої бригади морської піхоти. На відео морпіхи розгорнули прапор України, а також встановили його у кількох місцях населеного пункту.

Військові 35-ї окремої бригади морської піхоти ім. контр-адмірала Михайла Остроградського разом із побратимами 38-ї окремої бригади морської піхоти, а також за участю інших підрозділів Сил оборони України в рамках контрнаступальних дій звільнили черговий населений пункт Урожайне на Донбасі", – зазначено у повідомленні на сторінці бригади у соціальній мережі Facebook.

Українські військові зазначають, що ЗСУ проводять заходи щодо закріплення власних позицій, одночасно продовжуючи наступ. На відео добре помітні сильні ушкодження населеного пункту, а також кадри боїв та окупантів, які відступають на Південь. Частина з них біжить вантажівками, частина пішки.