Як правильно носити кросівки? Посібник для сучасних чоловіків

Коментарi:

Кросівки – один із найбільш універсальних та зручних варіантів взуття для чоловіків. Їх можна носити практично з будь-яким одягом: повсякденним, спортивним і навіть офіційним костюмом. За останні десять років правила, що стосуються кросівок, безумовно пом'якшилися.

У той же час, щоб правильно підібрати кросівки до різних випадків життя, необхідне розуміння ситуації та деякі вміння. Ми підготували спеціальний посібник для чоловіків, який дозволить легко поєднувати кросівки з різними стилями та образами.

Які бувають види чоловічих кросівок?

Перш ніж розглянути правила підбору кросівок, потрібно розібрати їх типи. Для непосвячених існує три основні типи чоловічих кросівок:

  • Повсякденні кросівки виготовляються із міцних матеріалів, що витримують щоденне навантаження. Такі моделі довговічні та можуть прослужити довгі роки. Як правило, повсякденне взуття доступне більшості споживачів, оскільки вартість однієї пари часто не перевищує 100 доларів. У колекціях більшості відомих брендів можна знайти такі кросівки, наприклад Asics, Puma Classic, adidas Originals, адідас Tерекс – пропозиція на prm.com .
  • Спортивні моделі, призначені для бігу, скейтборду, баскетболу, фітнесу. Таке взуття має підвищену функціональність, що забезпечує хорошу амортизацію, підтримку та можливість ноги дихати під час фізичних навантажень.
  • Дизайнерські моделі пропонують покупцям унікальні моделі, часто в обмеженій кількості, які відрізняються преміальною якістю, ексклюзивним дизайном та оригінальним поєднанням кольорів. Призначення такого взуття – привертати увагу до його власника. Дизайнерські кросівки можна знайти в колекціях APC, A-COLD-WALL або Rick Owens на сайті https://prm.com/ru/m/rick-owens.

Підбираємо кросівки до різних штанів

Далі розповімо, з якими брюками найкраще носити ваші нові модні чоловічі кросівки.

Джинси

Щоб виглядати невимушено і стильно, поєднуйте кросівки з джинсами, що добре сидять. До блідо-блакитних джинсів найкраще підходять білі або світло-сірі кросівки. Хоча можна поекспериментувати і поєднувати ці штани з більш контрастними моделями взуття. Звужені джинси звичайного крою завжди будуть чудово виглядати зі спортивними та повсякденними кросівками, а ось зробити більш ошатними темно-сині джинси допоможуть дизайнерські кросівки нейтрального кольору.

Штани-карго

Щоб зробити штани-карго більш елегантними, носите витончені класичні кросівки, без платформи та зайвих об'ємів. Однак із вкороченими або вільними карго кросівки з високою підошвою допоможуть створити ультрасучасний чи спортивний образ.

Брючний костюм

Деякі види кросівок можна носити на роботу навіть з діловим костюмом. Для офіційних зустрічей підійдуть замшеві чи шкіряні тенісні кросівки на низькому ходу. Вибирайте чорний, сірий та коричневий відтінки, щоб не створювати надто багато шуму.

А як же шкарпетки?

Варто обов'язково згадати про один із найважливіших аспектів вбрання — шкарпетки. Шкарпетки довжиною до кісточки або до п'ят, швидше за все, вже стали невід'ємною частиною вашого гардеробу, і вони чудово поєднуються як з низькими, так і з високими кросівками. Однотонні шкарпетки без малюнка – ідеальний варіант для офісу. Якщо ж ви авантюрніші, то поєднання шкарпеток з кросівками незвичайного забарвлення або з малюнком може надати вашому образу більше індивідуальності. При цьому не забувайте про баланс між колірною гамою і деталями, що привертають увагу, вибираючи шкарпетки з химерними візерунками.

Не забувайте про аксесуари

Останнє, що пов'язує вбрання воєдино, це аксесуари. Це може бути стильний ремінь, годинник, сумка, окуляри. Якщо ви надягаєте відносно недорогі кросівки, то і годинник, ремінь, окуляри підбирайте до них такого ж класу. Дорогий висококласний годинник суперечитиме стилю одягу, в якому є повсякденні кросівки. Тому вибір аксесуарів завжди має бути орієнтований на ваше взуття.