На Миколаївщині п'яний хуліган побився з поліцейським

Коментарi:

У ніч на 23 серпня під час комендантської години мешканець Нової Одеси поскаржився в поліцію на хуліганів, які репетували на вулиці Лермонтова.

За його повідомленням, невідомі увімкнули гучну музику, кричали і голосно матюкалися. На місце події прибуло вбрання сектора реагування патрульної поліції. Вони виявили компанію із п'ятьох молодих чоловіків.

«На законні вимоги правоохоронців припинити порушення громадського порядку, один із чоловіків поводився агресивно та неадекватно», – повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

Він відмовлявся дотримуватись вимог поліції та вдарив кулаком по голові одному з інспекторів. Внаслідок інциденту поліцейський отримав тілесні ушкодження.

23-річного хулігана скрутили та затримали агресивного чоловіка згідно зі статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому оголосили підозру за ст. 345 Кримінального кодексу України – "Загроза чи насильство щодо працівника правоохоронного органу".

В даний час розглядається питання про обрання йому запобіжного заходу. У разі визнання винним молодій людині загрожує до п'яти років ув'язнення.