"У Пригожина є чотири двійники", – екс-розвідник натякнув на те, що ватажок ПВК "Вагнер" живий

Коментарi:

Екс-розвідник СРСР Сергій Жирнов повідомив, що Пригожин має чотири двійники, причому їхнє існування має прямі докази, на відміну від "двійок" Путіна.

В інформпространстві України регулярно ведуться розмови про двійників Путіна, але, по суті, жодних прямих доказів цього не існує.

У той же час є дослідження про наявність у Пригожина чотирьох двійників, які за судом вимагали змінити паспортні дані на Євген Вікторович Пригожин. При цьому один із них зараз сидить у російській в'язниці.

"У Пригожина було чотири людини, причому ви можете дуже легко знайти в Мережі дослідження, де навіть поіменно називаються ці люди, їхні попередні імена", – заявив Сергій Жирнов в інтерв'ю Наталі Влащенко, яке можна переглянути на YouTube-каналі "Влада&Влащенко".

Тому тепер, коли всі говорити про те, що Пригожин благополучно загинув і загинув смертю хоробрих у літаку, треба згадувати одну просту річ: у нього були двійники.

"Коли ми всю цю справу знаємо, то розуміємо, що це може бути величезне розведення самого Пригожина або Путіна та ФСБ", – зазначив Жирнов.

Також розвідник натякнув, що Путін міг прийняти двійника Пригожина за справжнього ватажка ПВК "Вагнер". Адже всі знають, хто такий Путін. У нього дуже мало позитивних якостей, але є одне залізобетонне: він нікому не прощає ніякої зради.