Хоча після скандалу мати три дні не заявляла про зникнення доньки, миколаївські поліцейські оперативно знайшли дівчинку

Коментарi:

15-річну дівчину знайшли протягом доби

23 серпня у відділення поліції №3 Первомайського районного відділу мешканка села Тридуби Кривоозерської громади заявила про зникнення доньки. Вона повідомила, що дівчинка пішла з дому ще 20 числа, але так і не повернулася.

На пошуки задіяли інспекторів ювенальної превенції та оперуповноважених районного відділу поліції. Протягом доби вони встановили, що неповнолітня знаходиться на Одещині.

Дівчина розповіла поліцейським, що не може порозумітися з матір'ю, яка одна виховує трьох дітей: її, старшого брата і молодшу сестру. Саме тому вона потай від рідних вирішила попутним транспортом поїхати куди завгодно, аби подалі від будинку.

Так сталося, що вона доїхала до Ізмаїла Одеської області.

З дівчиною та її матір'ю ювенальні інспектори провели профілактичну бесіду про неприпустимість такої поведінки та пояснили, чим міг обернутися її необдуманий вчинок.

«Наразі інспектори ювенальної превенції спільно з відповідними службами у справах дітей, діючи на користь дівчини, визначать подальше місцезнаходження», – повідомили у Першотравневому районному відділі поліції.