Сьогодні бій Усіка та Дюбуа: о котрій годині і хто покаже поєдинок в Україні

Коментарi:

Більшість букмекерських контор вважають фаворитом українського боксера. На перемогу Усіка приймаються ставки з коефіцієнтом: 1,10.

У суботу 26 серпня на відкритому майданчику футбольного стадіону Tarczyński Arena у польському Вроцлаві український боксер-чемпіон Олександр Усик воює з британцем Данієлем Дюбуа. Початок бою очікується приблизно о 23:55 за київським часом.

Одна із найстаріших букмекерських контор у світі британська William Hill вважає фаворитом українського боксера. На перемогу Усіка приймаються ставки із досить невеликим коефіцієнтом: 1,10. Але якщо поставити на перемогу суперника, у разі успіху можна суму ставки можна буде помножити на 7. Саме такий коефіцієнт пропонують британці.

Для Усіка це обов'язковий захист титулів, український боксер провів 20 поєдинків та переміг у всіх – 13 нокаутом. 25-річний Дюбуа (Усік 36 років) має 19 перемог і одну поразку.

В андеркарді цього поєдинку виступатимуть відомі українські боксери: Денис Беринчик, Дмитро Митрофанов, Василь Чеботар, Ярослав Харциз, Федір Черкашин, Даніель Лапін, Олександр Солом'янніков та інші.

Де дивитися бій Усік — Дюбуа

Пряму трансляцію поєдинку любителі боксу на території України матимуть змогу подивитися на платформі MEGOGO.

Показ бою буде доступний для передплатників пакетів Легкий, Оптимальний, Максимальний та Спорт. Трансляція відбудеться на інтерактивному каналі MEGOGO Гонг та в окремому поп-ап-каналі, який з'явиться на сервісі у день поєдинку.

Окрім бою Усіка та Дюбуа, платформа транслюватиме і поєдинки в андеркарді вечора боксу.