Кількість знайдених боєприпасів у мешканця Миколаївщини здивувала навіть поліцейських (фото)

Коментарi:

Оперативна інформація про незаконне зберігання зброї та вибухівки стала приводом для проведення санкціонованого обшуку у домоволодінні мешканця одного із сіл Шевченківської громади. Під керівництвом прокуратури та за участю оперативників відділення № 4 Миколаївського райуправління було проведено великий обшук, результатом якого стали вражаючі цифри.

Виявлено та вилучено понад 250 одиниць різноманітного озброєння, а також понад 2500 набоїв та вибухівки. Серед вилученого були дев'ять бойових частин до керованих та некерованих ракет, а також протитанкових гранатометів, підривники, гранати та міни різних типів. Також було виявлено 11 упаковок із порохом та запчастини від різних видів озброєння.

Повідомляється, що фігурант, місцевий житель, заявив, що всю знайдену зброю, набої та вибухівку він приніс додому з місць проведення бойових дій, що відбувалися неподалік села.

Усі вилучене направили на експертне дослідження. Наразі чоловіка затримали відповідно до закону, а слідчі повідомили йому про підозру за статтею 263 Кримінального кодексу України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими запасами або вибуховими речовинами".

Суд визначатиме запобіжний захід для затриманого. Розслідування продовжується.