Можливості сучасної техніки: як підпорядкувати собі час

Коментарi:

Люди все частіше стикаються з проблемою надмірного захоплення соціальними мережами, іграми та іншими розважальними програмами, які лише відволікають нашу увагу від життєво важливих речей і не несуть абсолютно ніякої користі.

За посиланням https://kvshop.com.ua/smartfony/ ви зможете придбати сучасний девайс, який зможе стати вам вірним помічником та супутником на шляху до щасливого, продуктивного життя.

Як керувати своїм часом із технікою

Однак, щоб смартфон, ноутбук або планшет приносив ту саму користь, про яку всі мріють, важливо використовувати його належним чином. Техніка оснащена всіма необхідними елементами для управління своїм особистим, професійним життям, хоч би яким воно було. Буває, ми самі не усвідомлюємо того, що тільки відкривши ноутбук, починаємо робити зовсім не ті справи, заради якого брали його в руки. Це як мінімум віддаляє нас від того результату, заради якого ми його використовуємо, як максимум накладає на нас сумніви, зайву роздратованість, сприяє відсутності контакту з собою, світом та повним нерозумінням, що ми в ньому робимо, постійному порівнянні з іншими через соціальні мережі. . Якщо ви помічаєте за собою схильність до марнування часу, завжди втрачаєте його – тоді вам варто організувати продумане проведення свого часу в девайсах, спираючись на деякі хитрощі:

  • У абсолютно будь-якому сучасному комп'ютері та телефоні є вбудовані програми нотаток, таймерів, нагадувань. Ці програми допоможуть вам спланувати свій день, грамотно збудувати справи, не відволікаючись на сторонні речі. Ви можете зробити багато оповіщень, які протягом усього робочого дня періодично нагадуватимуть вам, що саме треба зробити, на що звернути увагу. Вони щоразу сприятимуть поверненню в момент поточного часу та усвідомленню, що саме ви зараз, чи має ця справа під собою якісну мету і чи несе користь для вас.
  • Чітко вибудуйте свій графік роботи та відпочинку. Додайте їх у розклад на своїх пристроях та визначте, від яких людей та програм ви можете приймати повідомлення під час роботи, а від яких це суворо заборонено. Таким чином, телефон і ноутбук будуть заглушати ваші повідомлення, які тільки відволікають увагу і крадуть ваш час.

Щоб не загубитися у встановлених нотатках, краще завжди ставити аудіо нагадування, які надсилатимуть вам звукові повідомлення.