За 200 балів – по 10 тисяч гривень! Миколаївська ОВА преміювала викладачів та їхніх учнів, які блискуче здали НМТ

Коментарi:

Нагородження випускників шкіл Миколаївщини за підсумками національного мультипредметного тесту

1 вересня відбулася церемонія нагородження талановитих випускників шкіл Миколаївської області, які гідно представили нашу область на національному мультипредметному тесті, незважаючи на всі труднощі та перешкоди цього року.

Відзначили учнів, які набрали максимальні 400 балів із двох предметів та 600 балів з трьох предметів.

Привітання та слова захоплення звучали від начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма та директора департаменту освіти та науки обласної державної адміністрації Алли Велихівської.

Також хлопцям, дівчатам та їхнім вчителям вручили грошові премії – 10 тисяч гривень за кожен найвищий бал.

«За розпорядженням голови Миколаївської обласної військової адміністрації премії у 20 000 гривень отримали учні, які склали два предмети НПТ на 200 балів. Це – Ольга Шелеп, Артем Татаренко, Владислав Токовенко та Владислав Крикун», – зазначили у департаменті освіти та науки ОВА.

Особливого визнання здобула Ганна Александрова, випускниця Снігуріського ліцею імені Т.Г. Шевченка. Вона здобула 600 балів, набравши максимальну кількість балів з 3 предметів. Їй вручено премію у розмірі 60 000 гривень.

Також було нагороджено 10 педагогів, які підготували учнів до цих успішних результатів. Вони отримали по 10 тисяч гривень кожен за свій цінний внесок у освіту молодого покоління.

Не можна не наголосити на заслугах вчителя Української мови Снігурівського ліцею імені Т.Г. Шевченка, Заріни Леонідівни Жуковець. Вона є Заслуженим учителем України та підготувала трьох Президентських Стипендіатів.