Миколаївський ухилист намагався підкупити старшого офіцера військкомату

Коментарi:

А військовий одразу доповів керівництву про те, що йому пропонували гроші

У Миколаєві правоохоронці затримали чоловіка, який запропонував хабар посадовій особі територіального центру комплектування та соціальної підтримки, щоб уникнути призову на військову службу.

31-річний громадянин запропонував офіцеру мобілізаційного відділення територіального центру комплектування та соціальної підтримки 1500 доларів. Він хотів отримати відстрочку від призову на військову службу з мобілізації. А також анулювання документів про його заклик до мобілізації та нове рішення про непрезиву.

Проте військовий одразу доповів своєму керівництву про отриману «пропозицію», що дозволило задокументувати злочинні дії фігуранта. Після передачі грошей ухилиста затримали.

Чоловіку пред'явлено підозру за статтею 369 Кримінального кодексу України, яка стосується пропозиції, обіцянки чи надання неправомірної вигоди посадовцю, яка посідає відповідальний стан.

У цьому випадку йому загрожує до восьми років ув'язнення з конфіскацією майна. В даний час розглядається питання про обрання щодо нього запобіжного заходу.