Оптові постачальники мобільних аксесуарів – як знайти і де купити за вигідною ціною

Коментарi:

Продаж мобільних аксесуарів, на перший погляд, досить простий і прибутковий бізнес. "Щоб розпочати, достатньо протестувати групу товарів, чи просто простежити за трендами. Знайти постачальника, який постачатиме оптові аксесуари, зробити замовлення і чекати на свій гроші". У цій статті ми розповімо: чи так все просто, які підводні камені на вас чекають і як їх уникнути.

Постачальники мобільних аксесуарів

Зараз дистриб'ютор мобільних аксесуарів – це не якийсь склад на краю світу. У них є свої сайти, інтернет-магазини та шоу-руми, на яких можна не просто замовити необхідний товар, а й помацати, понюхати або навіть пограти з ним. У пошуках дистриб'ютора можна просто зайти в Гугл і вбити в пошуковий рядок "Оптові постачальники мобільних аксесуарів", і вам знайде десятки сайтів різних компаній: Ncase, Idmobile, Artcase, Uax та інші. Звичайно, ви можете вибрати будь-який із перерахованих, або ж з тих, що покаже вам. Але ми акцентуємо свою увагу на Ncase – найкращий оптовий постачальник мобільних аксесуарів в Україні! Чому саме на них? Ми розповімо нижче:

Дизайн та функціонал сайту

Як не крути, але перше на що звертаєш свою увагу це те, як виглядає інтернет-сторінка і як зручно нею користуватися. Тут ми можемо досить просто знайти необхідну продукцію за категоріями, зображення не ріже очі, а фотографії, відео та аудіо добре оброблені.


Асортимент

Оптові постачальники мобільних аксесуарів часто мають велику кількість товару, але він не різноманітний. Наші постачальники мобільних аксесуарів мають свій каталог з різних товарів: навушники, чохли, ремінці, адаптери, захисне скло, перехідники, дитячі іграшки, плотери, кабелі та купу іншого. І це все таких відомих брендів як Huawei, Samsung, Apple, Xiaomi, Realme, Honor, Oppo, Baseus, Wave та інших. Що дає впевненість у тому, що ми зможемо купити та замовити різні позиції під будь-які наші потреби.

Контакт та зв'язок

Наприклад, наші оптові постачальники мобільних аксесуарів зробили окрему вкладку, де розташовані всі необхідні люди. Починаючи від консультанта і закінчуючи керівниками та техпідтримкою. Тобто ми можемо бути впевнені, що у будь-якій надзвичайній ситуації нам допоможуть.

Доставка

Вибравши товар для бізнесу, проконсультувавшись і замовивши продукцію, ми повинні бути впевнені, що прийде саме те, що ми замовляли. Наші оптові постачальники мобільних аксесуарів беруть на себе зобов'язання щодо доставки товару з Китаю в Україну. При цьому вони побудували свої маршрути як водою, так і повітрям.

Умови

На кожну групу мобільних аксесуарів є гарантія. Наприклад, чохли 3 місяці на заводський шлюб від дати накладної, 14 днів на естетичні дефекти, технічні аксесуари Baseus 12 місяців гарантії на заводський шлюб, захисне скло: Achilles, WAVE Dust-Proof, WAVE Privacy на 12 місяців від дати накладної на заводський шлюб, 14 днів на пошкодження, які виникли внаслідок транспортування до клієнта. При цьому можна обговорити розстрочку платежів або індивідуальні оптові ціни, які залежать від обсягу замовлення.

Отже, щоб вибрати надійного постачальника, треба враховувати 5 основних критеріїв: дизайн та функціонал сайту; асортименти, підтримка, доставка, умови.

Переваги, які мають оптові постачальники

І останнє, що ми хочемо відзначити – це переваги роботи саме з оптовими, постачальниками мобільних аксесуарів. У нашому випадку з Ncase. Почнемо із простоти. За фактом усіма питаннями щодо товару, до його отримання нами, займаються постачальники. А це домовленістю з китайським виробником, фільтруванням шлюбу, оптовими поставками з Китаю в Україну, фото, відео та опис товару і навіть гарантія для кінцевого споживача. Далі асортимент – нам не треба нишпорити весь інтернет, щоб знайти необхідний товар. Все зібрано в одному місці: аксесуари для Apple, Mcbook, Iphone, електротранспорт, накопичувачі, технології для дому тощо. І останнє – підтримка. Як не крути, але коли ми впевнені не лише у своєму товарі та силах, а й у своїх партнерах робота стає набагато простішою та приємнішою.