Біля штабу Південного військового округу РФ у Ростові пролунали потужні вибухи

Коментарi:

У російському Ростові-на Дону вранці у четвер, 7 вересня, пролунав потужний вибух. Пропагандисти повідомили, що його було чути близько 3.30, на місці почалася пожежа. Губернатор області заявив про нібито двох збитих БПЛА, повідомляють українські ЗМІ.

Російські пропагандистські канали в Telegram публікували фото та відео з місця інциденту. Вибух стався на вулиці Пушкінській.

Як стверджується, неподалік місця вибуху розташований штаб Південного військового округу.

Південний військовий округ – військово-адміністративна одиниця Збройних Сил країни-агресора Росії, призначена для оборони півдня Європейської частини РФ. Штаб округу дислокується у Ростові-на-Дону.

На кадрах видно, що вибух був дуже сильний, почалася пожежа, валили клуби диму. БПЛА нібито впав на автомобіль.

Жителі Ростова-на-Дону повідомили у коментарі ЗМІ, що всього було чути «три гучні бавовни», після цього в районі Пушкінської вулиці піднявся стовп диму.

Водночас, губернатор Ростовської області Василь Голубєв заявив, що близько 3:00 у Ростові нібито «спрацювала система ППО». За словами представника окупантів, було збито два БПЛА.

Один із безпілотників нібито впав у центрі, в районі вул.Пушкінська, 42. В результаті пошкоджено кілька легкових автомобілів. Постраждала одна людина, від госпіталізації він відмовився. Пізніше стало відомо, що вибито вікна як мінімум у трьох будинках.

«За попередніми даними, збитий безпілотник упав на припаркований автомобільний. У будинку, що стоїть поруч, вибиті шибки. Рятувальники вже загасили машину, що спалахнула», – написали російські ЗМІ.