Власниці миколаївської студії «полунички» оголосили ще одну підозру – за торгівлю людьми

Коментарi:

Двоє мешканок Миколаєва були повідомлені про додаткові підозри у зв'язку зі справою про вербування жінок для сексуальної експлуатації. У липні 2023 року цим мадам та їхній компаньйонці було пред'явлено звинувачення у виготовленні та розповсюдженні порнографічної відеопродукції з метою її збуту.

Розслідування встановило, що 47-річна мешканка Миколаєва організувала міжрегіональну онлайн-порностудію та залучила двох жінок, 41 та 44 років, як адміністратори. Громадянки вербували дівчат для роботи як вебмоделі, надаючи клієнтам дуже відвертий контент та сексуальні акти в реальному часі.

Онлайн-порностудія орендувала офіси, з необхідним обладнанням та вебкамерами. За місяць кожна дівчина могла заробити до 2 тисяч доларів, а організатор отримувала прибуток у розмірі близько 400 тисяч гривень щомісяця.

«Сьогодні, 8 вересня 2023 року, організатор та 44-річний адміністратор було повідомлено про додаткові підозри за частиною 2 статті 149 Кримінального кодексу України, що стосується торгівлі людьми», – повідомили у прокуратурі Миколаївської області, не розкриваючи подробиць.

Досудове розслідування проводить Служба карного розшуку ГУ Національної поліції у Миколаївській області, а оперативне супроводження здійснюється управлінням міграційної поліції ГУ Національної поліції області.