У Миколаєві вандали спалили цього року вже 30 сміттєвих контейнерів

Коментарi:

Протягом поточного року у Миколаєві було зафіксовано вже 30 випадків підпалів контейнерів для сміття. Мер Олександр Сенкевич повідомив про цю проблему, висловивши стурбованість з приводу частих випадків псування міського майна, які призвели до серйозних матеріальних збитків.

В одному з опублікованих Сенкевичем відео видно, як невідомий чоловік, озирнувшись, спеціально підпалює сміття у контейнері, після чого йде з місця події.

Причини підпалів залишаються незрозумілими. Можливо, це побутові випадковості, коли хтось випадково викидає недопалок чи навмисні акти вандалізму. Проте, незалежно від мотивів, подібні інциденти завдають шкоди підприємству "Миколаївкомунтранс", яке кожен контейнер оцінює у кілька тисяч гривень.

Міські комунальні служби змушені звертатися до поліції та складати акти після кожного інциденту. Місцева влада закликає громадян бути пильними і, якщо вони стають свідками подібних подій, негайно повідомляти в поліцію за номером 102 або звертатися до "Миколаївкомунтрансу" за телефоном (0512) 58 69 60. громадське благополуччя.