На Миколаївщині загинув чоловік і ледь не згорів човен

Коментарi:

У житловому будинку в селі Берізки Врадіївської територіальної громади загинув чоловік 1954 року народження, який, очевидно, не загасив цигарку.

Під час паління почали тліти постільні речі в кімнаті. Відкритого горіння не було, але утворилось щільне задимлення. Підрозділи ДСНС на місце не викликались.

У селі Анатоліївка Коблівської територіальної громади горіла суха трава, але вогонь вийшов з-під контролю та перекинувся на приватний сектор. Зайнялись тюки з соломою та човен, також ледь не згорів автомобіль ВАЗ 2101. Пожежу ліквідували вогнеборці 8 пожежно-рятувальної частини на загальній площі 3000 кв. м. Спричинила займання необережність під час поводження з вогнем, повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Миколаївській області.

Загалом, 12 вересня та в ніч на 13 вересня на території Миколаївської області зареєстровано 23 пожежі. З них 19 епізодів виникло на відкритій території. Загальна площа, яку охопив вогонь, склала майже 24 гектари. Також вчора горів хвойний настил у Вознесенському лісгоспі на площі півтори гектари.