Тривають штурмові дії в районах Кліщіївки та Андріївки, – вечірнє зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Інформація станом на вечір 14 вересня.

Триває 568 доба широкомасштабної збройної агресії. Відбулось понад 20 бойових зіткнень. Сьогодні знищено 17 із 22 запущених ворожих “шахедів”. Загалом ворог завдав 1 ракетного та 44 авіаційних ударів, здійснив 37 обстрілів з РСЗВ.

На Бахмутському напрямку противник завдав авіаційного удару в районі Кліщіївки.

На Авдіївському напрямку наші захисники мужньо тримають оборону та успішно відбили низку ворожих атак в районах Ласточкиного та Авдіївки.

Наші захисники успішно відбили десять атак в районі Мар’їнки.

Водночас, Сили оборони України продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку, наступальні (штурмові) дії на Бахмутському напрямку, знищують ворога та крок за кроком звільняють окуповані території.

В результаті штурмових дій Сили оборони мають частковий успіх в районах Кліщіївка та Андріївка, витісняють противника із займаних позицій та закріплюються на досягнутих рубежах.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу озброєння та військової техніки противника.

Підрозділами ракетних військ нанесено ураження по одному пункту управління, двох ЗРК, п’ятьох артилерійських засобах та складу боєприпасів.