Що знайшла СБУ у розкішному маєтку Шуфрича

Коментарi:

Результати обшуку скандального нардепа вразили.

Під час обшуків у нардепа Нестора Шуфрича було знайдено цілу низку забороненої радянської символіки. У нього в будинку виявили георгіївські стрічки, медалі та кітелі ЗС РФ.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на джерела у СБУ.

Під час обшуку українські силовики знайшли у парламентаря речі, притаманні справжньому прихильнику всього радянського. Серед «знахідок»: заборонено георгіївські стрічки, медалі, двоголові орли росіян, ордени.

Також у Шуфрича вдома правоохоронці знайшли колекцію кітелів.

Більше того, враховуючи фото нагороди, нардеп може бути і «полководцем перемоги» і навіть «ветераном Збройних сил РФ».

Обшуки у Шуфрича: що відомо

Нагадаємо, до народного депутата Нестора Шуфрича сьогодні прийшли з обшуками.

Відомо, що Шуфрича підозрюють у державній зраді.

Зауважимо, що у ЗМІ вранці з'явилася інформація про нібито затримання нардепа, але джерело РБК-Україна спростувало цю інформацію.

Офіційних заяв від СБУ щодо причин обшуків не було. Але як повідомили у спецслужбах, одіозний політик Шуфрич тісно працював із екс-нардепом Володимиром Сівковичем, якого пов'язують із російською ФСБ. І саме за його завданням Шуфрич поширював прокремлівську пропаганду в Україні.

Додамо, що Нестор Шуфрич є народним депутатом від забороненої ОПЗЖ та досі очолює Комітет ВР зі свободи слова. До того ж одіозний політик є давнім соратником зрадника України Віктора Медведчука та втікача Віктора Януковича.