Кадирова невдало прооперували, у нього все погано, – Гудков

Коментарi:

Рамзан Кадиров має дуже серйозні проблеми із нирками, запевняє російський опозиціонер Геннадій Гудков.



У Кадирова почалося відторгнення після трансплантації, все погано – джерело Рамзан Кадиров має дуже серйозні проблеми з нирками, запевняє російський опозиціонер Геннадій Гудков.

Голова Чечні Рамзан Кадиров має величезні проблеми зі здоров'ям. Йому робили операцію на нирках, яка пройшла невдало. Такою інформацією 14 вересня поділився російський опозиціонер, екс-депутат Держдуми Геннадій Гудков, посилаючись на високопоставлені джерела в Чечні.

Проблеми Кадирова були настільки серйозні, що йому знадобилася трансплантація нирок. І, зважаючи на все, операція не вдалася, почалося відторгнення. "Я подзвонив видним чеченцям і запитав: "Він дурить, нар*ота, чи справді стан здоров'я?"

- Вони кажуть, що, за їхніми даними, (...) у нього справді нирки. Там навіть була операція, трансплантація, вона пройшла не зовсім вдало, нібито там не все прижилося, почались якісь абсцеси... У нього зі здоров'ям справді все погано”, – розповів Гудков.

Чутки про різке погіршення здоров'я Кадирова з'явилися навесні 2023 року. На хворобу вказував, зокрема, зовнішній вигляд глави Чечні, що змінився: він сильно погладшав, виглядав опухлим і нездоровим. Версія про нирки з'явилася одразу. Подейкували, що проблеми – результат отруєння. Останнім часом, як зазначають джерела, глава Чечні більшість часу перебуває за кордоном, відсторонившись від управління республікою. Раніше на тлі хвороби Кадирова в Росії зник безвісти міністр охорони здоров'я Чечні. Джерела запевняють, що він міг бути жорстоко вбитий за наказом глави республіки.