У NASA зробили доповідь про НЛО і призначили нового директора з вивчення

Коментарi:

NASA представили доповідь про невідомі аномальні феномени (так в агентстві називають НЛО), а також повідомили про нового директора з вивчення НАФ

Аерокосмічне агентство США представило звіт про діяльність незалежної експертної групи, яка протягом року вивчала дані про невідомі аномальні феномени (так в агентстві запропонували називати НЛО), повідомляє ABC News. Сама доповідь опублікована на сайті NASA.

«Головний висновок полягає в тому, що нам ще багато треба дізнатися. Незалежна дослідницька група не знайшла жодних доказів того, що НАФ мають позаземне походження, але ми не знаємо, чим ці невідомі феномени були насправді», – заявив керівник агентства Білл Нельсон.

Під час прес-конференції Нельсон також повідомив про призначення нового директора програми вивчення невідомих аномальних феноменів.

У NASA не розкривали ім'я нового директора, щоб захистити його від потенційних переслідувачів, оскільки інші члени групи під час роботи стикалися з тролінгом і навіть погрозами.

До обов'язків нового директора увійдуть координація діяльності різних агентств та відомств у галузі дослідження НАФ, а також інтеграція штучного інтелекту та машинного навчання для пошуку аномалій у небі, йдеться у прес-релізі NASA.