Поліцію Миколаївської області очолив полковник Махно

Коментарi:

Змінився керівник Головного управління національної поліції України в Миколаївській області.

Ним став полковник Сергій Махно, який до цього був керував карним розшуком Києва.

Його попередник Сергій Шайхет відтепер очолюватиме департамент міграційної поліції Національої поліції України.

Сьогодні, 13 жовтня, Голова Національної поліції України генерал Іван Вигівський представив на нараді нового керівника поліції Миколаївщини.

«Цей регіон залишається для мене близьким і важливим. Я прекрасно розумію, що рік від повномасштабної війни Миколаїв потерпав від щоденних обстрілів, я знаю, як виснажені тут мешканці, — зазначив Іван Вигівський. – Дякую всьому особовому складу, кожному співробітнику поліції Миколаївщині за стійкість та витримку, всі разом з силами безпеки і оборони та мешканцями відстояли місто, зупинили ворога і не дали йому прорватись далі».

Генерал Вигівський наголосив на основних приорітетах роботи, а також зауважив, що історія вже продемонструвала, яким стратегічним є Миколаївський регіон і наскільки важлива безпека на вулицях. А відтак закликав владу долучитися до реалізації важливих проєктів, як-от встановлення камер на вулицях міста в рамках проєкту «Безпечна країна», «Безпека освітнього середовища» та розвиток проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Новий очільник поліції області Сергій Махно підкреслив важливість і готовність подальшої взаємодії з органами місцевого самоврядування, правоохоронними відомствами та силами безпеки і оборони країни заради забезпечення правопорядку і безпеки у громадах.

Сергій Шайхет, який понад три роки очолював поліцію Миколаївщини, подякував колективу за витримку, професіоналізм і цілодобову службу.

У робочій зустрічі також взяли участь начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, виконуючий обов’язки голови Миколаївської обласної ради Антон Табунщик, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, керівники правоохоронних органів та підрозділів сил безпеки і оборони. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.