У Миколаєві поліція та військкоми перевірили, хто відвідує нічні клуби під час комендантської години

Коментарi:

У ніч проти 15 жовтня миколаївська поліція провела рейд на вулиці Соборній.

У комплексному відпрацюванні центральних вулиць та закладів задіяли дільничних офіцерів відділення поліції № 1 Миколаївського районного управління спільно з бійцями роти поліції особливого призначення, військовослужбовців Національної гвардії та співробітників територіальних центрів комплектування.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, за результатами відпрацювання, поліцейські винесли три адміністративні постанови за статтею 178 (розпивання алкогольних напоїв у заборонених місцях або поява у п'яному вигляді), чотири за статтею 152 (порушення правил благоустрою територій населених пунктів) та одне за статтею 164 (порушення порядку провадження господарської діяльності).

Під час перевірки документів правоохоронці також виявили 35-річного громадянина, який перебував у розшуку Миколаївським районним територіальним центром комплектування за статтею 210 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку).

Надалі плануються профілактичні відпрацювання в інших районах Миколаєва.

У поліції нагадали, що в Миколаївській області діє комендантська година, яка починається з 00:00 і триває до 5:00. Під час комендантської години заборонено перебувати у громадських місцях та на вулиці. Виняток – вихід до укриття.