До Китаю літав двійник путіна і Сі Цзіньпін знав – експерти

Коментарi:

Замість путіна до Пекіна їздив його двійник. Впевненість у цьому висловив військовий експерт Олег Жданов.

Він звернув увагу, що дублер диктатора проколовся через свій надто здоровий вигляд. Як відомо, справжній путін ще недавно накульгував, не міг активно жестикулювати правою рукою і постійно кашляв.

Двійник у Китаї виглядав активнішим і спочатку, як і справжній путін, вітався з членами делегації лівою рукою, а потім «проколовся», використовуючи для цього праву руку. І манера розмови: той попередній путін ніколи собі не дозволяв матюки, а цей собі дозволяє», — додав Жданов.

У тому, що це не путін, наполягає і політолог з оточення ФСБ Росії Валерій Соловей.

Цей яскравіший фахівець із двійників путіна пояснив, чим продиктовані дивовижі поведінки Путіна під час зустрічі з китайцями:

"Це відсеб'ятина, яку несе двійник. Він має певну свободу, і плюс у нього кураж. Зустріч із Сі Цзіньпіном пройшла успішно. Китайці з цікавістю придивлялися до нього: вони знали, що вони зустрічаються з двійником, вони знають, що якийсь час двійник може очолювати Росію замість путіна і, можливо, піде (хто знає) на вибори. Про це знають вони, про це знають американці, про це знають багато хто у світі.

За запевненнями Солов'я, путін – живий труп і його дні пораховані.