Замом начальника Миколаївської обласної поліції призначено майора з Києва

Коментарi:

Сьогодні, 24 жовтня, начальник Головного управління Національної поліції у Миколаївській області полковник поліції Сергій Махно представив нового виконувача обов'язків заступника начальника ГУНП – начальника кримінальної поліції, майора поліції Андрія Власенка.

Андрій Власенко перейшов на нову посаду з Дніпровського управління поліції у Києві, де він керував кримінальною поліцією. Під його керівництвом у попередньому місці служби було проведено значну роботу щодо запобігання та розслідування злочинів.

Сергій Махно відзначив важливі напрями роботи кримінального блоку поліції, зокрема забезпечення безпеки громадян на вулицях населених пунктів області. Це, безперечно, сприяє підвищенню довіри громадян до поліції. Він також подякував за службу попереднього голові кримінальної поліції Олегу Чуканю.

«У свою чергу Андрій Власенко зазначив, що разом із оперативниками всього регіону докладе максимум зусиль, щоб поставлені завдання для довіреного йому кримінального блоку поліції були успішно виконані», – повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області