Приємна дама заманила 53-річного миколаївця в покинуту будівлю, де його і пограбували

Коментарi:

Увечері 24 жовтня грабіжники відібрали у місцевого жителя 10 тисяч гривень, банківські картки та особисті документи.

Пізно ввечері 24 жовтня 53-річний миколаївець заявив у поліцію про пограбування. Він розповів, що в одному з літніх кафе у центры міста познайомився з приємною дамою. Жінка запропонувала прогулятись.

Коли парочка підійшла до покинутої будівлі, звідти вийшли двоє чоловіків. І, застосувавши фізичну силу, відібрали у заявника 10 тисяч гривень, банківські картки та особисті документи.

Протягом кількох годин зловмисників було встановлено. 33-річний чоловік та 39-річна жінка перебували в одному з миколаївських хостелів, який зняли за гроші потерпілого, решту коштів вони витратили на особисті потреби. Згодом поліцейські розшукали і третього спільника – 35-річного чоловіка.

У ході розслідування з'ясувалося, що ці злочинці вже мали кримінальне минуле, пов'язане із майновими злочинами.

Підозрюваних затримали. За результатами слідства, їм було пред'явлено підозру у скоєнні злочину, передбаченого статтею 186 Кримінального кодексу України – "Грабіж, за попередньою змовою групою осіб в умовах воєнного стану".

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Слідство триває, і найближчим часом буде проведено слухання щодо запобіжних заходів для підозрюваних. Нагадаємо, що в умовах воєнного часу особи, які вчиняють злочини, піддаються посиленій відповідальності та суворішому покаранню.