В Ялті підстрелили Олега Царьова, він у реанімації

Коментарi:

У Ялті невідомі стріляли у колишнього депутата Верховної Ради та проросійського активіста Олега Царьова.

Голова руху "Ми разом із росією" Володимир Рогов повідомляє, що жодної поножовщини не було. Царьов перебуває у реанімації у тяжкому стані.

Увечері 26 жовтня біля будинку Царьова бачили кілька автомобілів швидкої допомоги. Раніше колишній український журналіст Олександр Чаленко, який перебрався до Росії, повідомив, що Царьова знайшли у його будинку з ножовими пораненнями.

Олег Царьов – депутат Верховної Ради кількох скликань, колишній заступник голови фракції Партії регіонів. Він втік з України у 2014 році, останнім часом жив у Криму, брав участь у політичних ток-шоу. Суд в Україні заочно засудив його до 12 років позбавлення волі за публічні заклики до зміни кордонів території та державного кордону України та насильницької зміни та повалення конституційного ладу.

Нагадаємо, що під час вояжу цього політика до Миколаєва його закидали тухлими яйцями та розбили фізіономію.

Нещодавно він розкритикував російську владу за те, що Маріуполь відновлює гастарбайтери, а місцевим жителям роботу не дають. Напередодні нападу з глузуванням прокоментував рішення нагородити сина Кадирова, який побив підозрюваного у спаленні Корану, орденом «За заслуги перед Карачаєво-Черкеською Республікою».