Віталій Кім вивів волейбольну команду Миколаївської ОВА на турнір «Динаміади»

Коментарi:

У Миколаєві відбулися змагання з волейболу рамках «Динаміади-2023» серед колективів фізичної культури правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб.

Перемогла збірна Головного управління національної поліції в Миколаївській області, на другому місці – Державна кримінально-виконавча служба України в Миколаївській області, бронзовий призер – управління патрульної поліції в Миколаївській області.

Замкнула четвірку найсильніших – команда Миколаївської обласної військової адміністрації, яка вперше долучилася до «Динаміади». На волейбольний майданчик у її складі зокрема, виходили Віталій Кім, Георгій Решетелов, Валентин Гайдаржі, Ігор Сільковський...

«Під час повномасштабного вторгнення ми зрозуміли наскільки спорт є важливим для збереження здоров’я, морального духу та покращення психологічної стійкості українців», – прокоментував для пресслужби Миколаївської ОВА участь у турнірі Віталій Кім.

А перший заступник перший заступник очільника області Георгій Решетилов додав, що долучився до «Динаміади-2023», аби власним прикладом пропагувати спорт та здоровий спосіб життя.

Додамо, що проведення «Динаміади» на високому рівні – заслуга першого заступника голови Миколаївської обласної організації ФСТ «Динамо» України» Валерія Барського.