У Миколаєві поліція та військкоми провели рейд під час комендантської години: порушникам виписали адмінпротоколи

Коментарi:

Співробітники відділення поліції спільно з військовослужбовцями Національної гвардії України та персоналом територіальних центрів комплектування провели комплексну перевірку центральних вулиць міста Миколаєва та розважальних закладів.

Метою таких заходів є запобігання правопорушенням, виявлення підозрілих осіб та забезпечення дотримання комендантської години, а також підтримання громадської безпеки та порядку на території обласного центру.

Внаслідок профілактичної перевірки співробітники поліції винесли два адміністративні протоколи за статтею 187 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил адміністративного нагляду), дві постанови за статтею 152 КУпАП (порушення державних стандартів, норм та правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій пунктів), два за статтею 175-1 КУпАП (паління тютюнових виробів у заборонених місцях) та одне за статтею 178 КУпАП (розпивання пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді).

"Крім цього, спільні наряди правоохоронців перевірили понад 20 підоблікових осіб", – повідомляє відділ комунікації Миколаївської обласної поліції.

Нагадуємо, що з 00:00 до 5:00 у Миколаївській області діє комендантська година, під час якої громадянам заборонено перебувати на вулиці та у громадських місцях, за винятком випадків, коли їм необхідно потрапити до укриття.