Миколаївський таксист вкрав на автовокзалі «тривожний рюкзак» біженця, де були всі заощадження та документи

Коментарi:

Поліцейські протягом кількох годин змогли встановити особу злодія

Увечері 3 листопада до поліції Миколаєва надійшло повідомлення про зникнення рюкзака на зупинці громадського транспорту поблизу автовокзалу. 40-річний чоловік заявив, що використовує цей рюкзак як «тривожну валізу» і зберігає в ній усі особисті документи, зокрема на майно, а також сімейні заощадження з ювелірними виробами та іншими цінними речами. Під час переїзду він випадково забув сумку на зупинці, а коли повернувся – наплічника вже не було.

Поліцейські з відділення №2 Миколаївського районного управління протягом кількох годин змогли встановити особу злодія та затримати його. Внаслідок огляду у чоловіка було виявлено гроші та ювелірні вироби, які належали заявнику.

Затриманий виявився 54-річним місцевим таксистом. У процесі розслідування стало з'ясовано, що злодій вкрав рюкзак на зупинці, виїхав за межі міста, забрав із нього гроші та цінності, а потім викинув сумку разом із документами та іншими речами заявника. Пізніше він повернувся до міста.

Поліцейські успішно повернули власнику все його майно.

Все вкрадене майно було повернуто законному власнику. В даний час чоловікові пред'явлено підозру в крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану. За цей злочин йому загрожує до восьми років ув'язнення. Суд найближчим часом розгляне питання про запобіжний захід. Досудове розслідування продовжується.