Черник попередив про "ракетний шквал", який "буде в обов'язковому порядку"

Коментарi:

Військовий експерт Петро Черник нагадав, що росіяни накопичують ракети не так, а з конкретною метою.

Ракетний терор – одна із важливих складових сьогоднішньої війни, повідомив Петро Черник.

При цьому він додав, що ми давно живемо в "ракетному шквалі", оскільки станом на сьогодні для завдання ударів по Україні ворог використав понад 10 тис. ракет і дронів. Інтерв'ю Петра Черника для "24 каналу" можна переглянути на YouTube.

Телеведучий запитав свого співрозмовника, яка ймовірність того, що на нас чекає ракетний шквал на тлі накопичених росіянами ресурсів.

У відповідь на це військовий експерт впевнено заявив: "Не те, що не очікується, а він буде в обов'язковому порядку, а в частині "шквалу", то ми в ньому перебуваємо за фактом".

Потім офіцер ЗСУ навів єдиний випадок зі світової історії, коли країна-агресор застосувала ще більше ракет, ніж це робить зараз РФ: "З часів Другої світової війни, коли у 1944 та 1945 роках німці запустили у бік Великобританії ФАУ-1 та ФАУ-2 сумарно більше, ніж 27 тис. (вдумаємося в цю цифру), то зараз Україна – це друга країна на планеті Земля, яка переживає ракетний шквал. безпрецедентне". "Вироблятимуть ракети. Така сувора реальність. Завдаватимуть ударів", – підсумував вищесказане Петро Черник.