Сьогодні на фронті вже відбулося 57 бойових зіткнень, – вечірнє зведення Генштабу ЗСУ.

Коментарi:

Інформація на шосту вечора 6 листопада.

Триває 621 доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації.

Відбулося 57 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 10 авіаційних ударів, здійснив 24 обстріли з РСЗВ.

На Куп’янському напрямку противник вів безуспішні штурмові дії в районах Синьківки, Іванівки Харківської області та Стельмахівки Луганської області, де наші воїни відбили 15 атак.

На Бахмутському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії біля Богданівки та Хромового, де наші захисники відбили три атаки.

Ворог вів безуспішні штурмові дії в районах населених пунктів Степове, Авдіївка, Тоненьке. Тут Сили оборони відбили 9 атак.

Окупанти вели безуспішні штурмові дії в районах Красногорівки та Мар’їнки, де Силами оборони відбито 18 атак.

На Шахтарському напрямку противник вів безуспішні штурмові дії в районі Старомайорського.

На Запорізькому напрямку наші захисники відбили 6 атак ворога біля Червоного, Роботиного та північно-західніше Вербового.

На Херсонському напрямку противник завдав авіаційного удару в районі Берислава. З артилерії обстріляно Зеленівку та Херсон.

Сили оборони України продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку, наступальні (штурмові) дії на Бахмутському напрямку, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала 5 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 1 – по ЗРК.

Підрозділи ракетних військ уразили три артилерійські засоби, пункт управління та район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.