У Луганську підірвали авто з екс-начальником «міліції ЛНР»

Коментарi:

Колаборант не вижив.

У тимчасово окупованому Луганську 8 листопада ліквідовано чергового колаборанта. Йдеться про відомого зрадника, «депутата народної ради ЛНР» та екс-главара «народної міліції» Михайла Філіпоненка.

Про це повідомляють російські пропагандисти. Його нібито підірвали у власному авто.

Вранці 8 листопада державні пропагандистські ЗМІ РФ почали розповсюджувати повідомлення про «трагічну загибель» відомого колаборанта Філіпоненка у тимчасово окупованому Луганську. Як першоджерело вони вказували повідомлення ще одного «депутата народної ради ЛНР», якогось Юрія Юрова.

«Час назад у Луганську трагічно загинув наш колега, депутат народної ради ЛНР, колишній голова СЦКК ЛНР, колишній начальник управління народної міліції ЛНР, людина, яка стояла біля джерел створення народного ополчення республіки, полковник Михайло Юрійович Філіппоненко», – написав Юров.

Він також заявив, що нібито на екс-главаря «народної міліції» вже робився замах: 21 лютого 2022 року в ОРЛО заявляли, що «біля будівлі представництва «ЛНР» у СЦКК було підірвано його машину». Тоді колаборант не постраждав.

Юров не назвав причин «трагічної загибелі» колаборанта. За це це зробили пропагандисти ТАРС.

«Колишній начальник управління народної міліції ЛНР Філіпоненко загинув внаслідок підриву автомобіля – Луганський інформаційний центр», – зазначено у повідомленні.

Філіпоненко, як зазначив журналіст Денис Казанський, поповнив список зрадників, які дедалі більше розширюються, що стояли біля витоків створення Росією терористичного угруповання «ЛНР» і, судячи з усього, дуже багато знали.

«Просто якась епідемія. «Прокурора ЛНР» Горенка просто у робочому кабінеті підірвали «українські диверсанти». «Міністра МВС ЛНР» Корнета підірвали у барбершопі. Він вижив, але загадково зник. Більше про нього жодної інформації з того часу немає. Тепер «трагічно загинув» ще один представник цієї веселої компанії», – написав він.