Удар по штабу росіян у Скадовську: багато «двохсотих» і «трисотих»

Коментарi:

«Приліт» був за розташуванням офіцерського складу окупантів.

Вранці у четвер, 9 листопада, у тимчасово окупованому Скадовську Херсонської області пролунали потужні вибухи. Очевидці стверджують, що було два гучні «прильоти». Про це пишуть місцеві Telegram-канали.

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко розповів, що у Скадовську був «приліт» за місцем базування особового складу окупантів. Вони перебували у місцевому туристичному комплексі «Лотос».

Пізніше він уточнив: «Місце влучення не Лотос, а трохи далі в тому районі – будівля колишнього колгоспу Радянська Україна на розі Гагаріна та Портової».

За його словами, все заблоковано, нікого не пускають до місця прильоту.

«Вже відомо про мінімум 15 поранених та п'ятьох «хороших росіян», які ніколи не повернуться додому», – написав Андрющенко.

Російські пропагандисти кажуть, що удар був по одній із будівель у центрі міста, яке війська РФ використали як штаб, та загрожують «помстою». Зазначається, що у Скадовську «все дуже погано».

Також вони фактично підтверджують, що серед окупантів є жертви та постраждалі.

Також у Мережі з'явилися перші фото з місця прильоту в Скадовську.

Нагадаємо, 17 жовтня в окупованому Скадовську на Херсонщині пролунав потужний вибух. Після нього над будинками здійнявся густий дим. «Приліт» був за розташуванням офіцерського складу російських окупантів.