Миколаївські поліцейські затримали молодика, який вчора влаштував стрілянину по вулиці Крилова

Коментарi:

Коментар заступника начальника Головного управління нацполіції у Миколаївській області Андрія Власенка.

Оперативники розшукали зловмисника, коли той намагався покинути межі міста.

Нині йому повідомили про підозру за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. За скоєне миколаївцю загрожує до 15 років ув’язнення.

Учора увечері, 9 листопада, біля будинку по вулиці Крилова було чути постріли та поранено 25-річного миколаївця. Його забрала швидка. Із вогнепальним пораненням голови він продовжує перебувати у лікарні.

На місці працювали працівники слідчого управління та Миколаївського районного управління, криміналісти, оперативники, патрульні та кінологи. Знайшли гільзи.

– Ми з’ясували, що до злочину може бути причетний 32-річний знайомий пораненого. Коли оперативники карного розшуку з обласного главку та Миколаївського райуправління розшукали його, той намагався покинути межі міста, – розповів т.в.о. заступника начальника Головного управління Нацполіції у Миколаївській області Андрій Власенко.

Молодика затримали. Він вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів та нанесення тілесних ушкоджень.

Нині за процесуального керівництва окружної прокуратури Миколаєва зловмиснику повідомили про підозру у замаху на вбивство. За скоєний злочин підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування, повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.