Під час прибирання скверу у Миколаєві знайшли снаряди

Коментарi:

Вранці 10 листопада в одному з парків Корабельного району міста Миколаєва під час прибирання опалого листя комунальники виявили снаряди.

Про це повідомив мер Олександр Сєнкевич.

Працівники комунального підприємства "Миколаївські парки" негайно викликали поліцію. Наразі відповідні служби займаються нейтралізацією боєприпасів.

Сєнкевич наголосив, що для працівників комунальних служб регулярно проводяться тренінги щодо поводження з вибухонебезпечними та підозрілими предметами. Ці тренування проводяться за участю партнерів із міжнародних організацій.

Глава міста звернув увагу громадян на серйозність ситуації, наголошуючи на тому, що хоча зараз завдяки зусиллям Збройних Сил України немає масових обстрілів Миколаєва, все ще існує ризик нерозірваних снарядів на відкритих територіях.

Сєнкевич звернувся до мешканців із проханням не торкатися подібних предметів, не намагатися переносити їх чи забирати додому. У разі виявлення підозрілих предметів рекомендується негайно викликати поліцію чи службу Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Також міський голова звернувся до батьків із проханням провести бесіду зі своїми дітьми та розповісти їм, як вчинити у подібних ситуаціях.