Центр Миколаєва в комендантську годину: веселощі у нічних клубах, п'яні підлітки та таксисти без ліцензій

Коментарi:

Поліція та співробітники військкомату провели рейд на Соборній

Правоохоронці у Миколаєві проводять перевірку дотримання обмежувальних заходів у зв'язку з військовим становищем, а також контролюють функціонування розважальних та поживних закладів у період дії комендантської години.

Разом із співробітниками територіальних центрів комплектування провели комплексні відпрацювання закладів обласного центру та вулиць міста, правоохоронці відпрацювали заклади у центрі міста, виявивши чотири випадки роботи розважальних місць після 24:00. З адміністраціями закладів провели «профілактичні» бесіди, нагадавши про необхідність дотримання вимог комендантської години та громадського порядку.

Виявлено п'ять випадків, коли водії таксі працювали без ліцензії.

Ювенальні поліцейські зустріли трьох п'яних підлітків. З цього приводу склали адміністративні матеріали, з юнаками та з батьками провели «виховні» бесіди.

Адміністративні матеріали за ст. 173 та ст. 185 складено на чоловіка, який порушував тишу розважального закладу та виявив непокору поліцейським.

Крім того, працівники територіальних центрів комплектування видали повістки громадянам, які порушили комендантську годину, для взяття на військовий облік.

Поліція нагадує громадянам про необхідність дотримання встановлених обмежень у період воєнного стану та комендантської години, закликаючи до відповідальності та дотримання правових норм.

У Миколаєві комендантська година діє з 24.00 до 5.00.