Сьогодні в Миколаєві офіційно розпочинається опалювальний сезон

Коментарi:

Впродовж 10 діб буде здійснено пуск котелень.

Сьогодні, у Миколаєві згідно рішення виконавчого комітету міської ради розпочнеться з 14 листопада, і впродовж 10 діб буде здійснено пуск котелень для подачі тепла споживачам усіх форм власності.

«Миколаївтеплоенерго» нагадує що робити, коли

прогріваються лише окремі стояки у квартирі

  • Варто звертатися до керуючої компанії, жеку, ОСББ. Вони мають видалити повітря із системи, за необхідністю – перезапустити окремі стояки;

стояки прогріваються, а опалювальні прилади (батареї) – ні

  • Власник приміщення сам відповідає за технічну справність опалювальних приладів, що знаходяться у його власності (має прочищати, готувати до опалювального періоду, за можливості – видаляти повітря при підключенні);

температура повітря в приміщенні нижче +18°С з настанням опалювального періоду

  • перевірити стан утеплення вікон, дверей у квартирі;
  • пересвідчитись, що не має місце прикриття засувок на вузлі;
  • залишити заявку в обслуговуючій компанії або ОСББ (персонал має перевірити стан теплового вузла, його параметри, запірну арматуру на стояках)

Якщо після всіх перелічених заходів температура не підвищилась – звернутись до служби теплових мереж підприємства за телефоном 46-51-29.

Інспектор спільно з керуючою компанією чи ОСББ проведе обстеження системи, надасть припис.

Окремо наголошуємо – втручання в систему теплопостачання загрожує власникам житлових помешкань розбалансуванням гідравлічного режиму та холодом у квартирах.

У разі виникнення питань звертайтеся на "гарячу лінію" підприємства:

050-421-49-58 (Графік роботи: пн-чт: 08:00 – 17:00, пт: 08:00 – 16:00 (обідня перерва з 12:00 до 12:45)

Якщо ви стали свідком аварійної ситуації на теплових мережах, телефонуйте до аварійно-диспетчерської служби підприємства: 44-25-77, 095-822-11-66 (цілодобово).