У Миколаївській області двоє озброєних хуліганів під час нападу переплутали будинок

Коментарi:

Вказані особи затримані «по гарячих слідах».

Двоє чоловіків 35 та 36 років, в ніч з 15 на 16 листопада , проникли на територію домоволодіння мешканця селі Малосолене Вознесенського району. Один із них битою почав трощити автомобіль «Део Сенс», який стояв на подвір'ї. Він пошкодив кузов та скло автівки.

Інший зловмисник почав стріляти по вуличному прожектору, розміщеному на паркані. Стріляв він напрямку селянина та робив хаотичні постріли вгору.

Як з’ясували правоохоронці, зловмисники приїхали в село, аби зʼясувати стосунки з одним із мешканців села. Але вони переплутали адресу та потрапили на територію іншого домоволодіння повідомили в прокуратурі Миколаївської області.

За місцем мешкання одного з них проведено обшук, у ході якого знайдено пістолет Zoraki, мисливський карабін, 15 набоїв калібру 9 мм та 38 набоїв калібру 7,62 мм до автоматичної зброї.

За процесуального керівництва Вознесенської окружної цим двом мешканцям Вознесенського району прокуратури повідомлено про підозру у хуліганстві, вчиненому групою осіб, із застосуванням вогнепальної та іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. (ч.4 ст.296 КК України).

За клопотанням сторони обвинувачення судом підозрюваним обрано запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 155 тисяч гривень кожному. Санкція статті передбачає покарання в виді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Досудове розслідування здійснюється Вознесенським районним управлінням поліції в Миколаївській області.