У Миколаєві через негоду знеструмлено 23 населені пункти

Коментарi:

Негода, що обрушилася на Миколаївську область з вечора 18 листопада, знеструмила 23 населені пункти. Ще два села частково втратили електроенергію.

Відключені населені пункти на території філій Березанського, Березнегуватського, Снігурівського, Миколаївського, Єланецького районів, а також філії Південної, повідомляє "Миколаївобленерго".

Деякі населені пункти залишаються без світла з вечора 18 листопада. Зокрема, у Баштанці відзначається зниження напруги, що призводить до труднощів у роботі деяких електроприладів.

Енергетики попереджають про несприятливі погодні умови, що продовжуються, наголошуючи, що вітер і дощ не здають своїх позицій. У зв'язку з цим можливі нові відключення через обриви проводів та інши аварійні ситуації.

Громадян просять виявляти обережність поблизу дерев та ліній електропередачі. Також рекомендується зарядити гаджети заздалегідь, щоб бути готовими до можливих перебоїв у електропостачанні.

Для отримання інформації про поточну ситуацію з електропостачанням на конкретну адресу, потрібно дзвонити на номер кол-центру 0800504001 з варіантом голосового меню "2" (за номером особового рахунку).