У Миколаєві вшанували пам'ять жертв голодоморів в Україні

Коментарi:

Відбулася поминальна молитва та хвилина мовчання.

У День памʼяті жертв голодоморів небайдужі миколаївці, військовослужбовці та представники влади віддали шану памʼяті жертв Голодомору 1932–1933 років і масових штучних голодів 1921–1923 і 1946– 1947.

До памʼятного заходу долучилися начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, очільник Миколаївської обласної ради Антон Табунщик, заступник голови ОВА Юрій Гранатуров,

«Світова спільнота визнала геноцид української нації, а сьогодні ворог знову прагне повторити цей злочин. Тому наш з вами обовʼязок не тільки памʼятати про це та передавати нашим дітям, а й продовжувати протистояти агресії», – сказав Віталій Кім.

Відбулася поминальна молитва та хвилина мовчання. Містяни поклали квіти та лампадки до пам’ятного знаку, повідомили в пресслужбі Миколаївської обласної військової адміністрації.

А сьогодні о 16.00 відбудеться загальнонаціональна акція «Запали свічку». Приєднайтеся до хвилини мовчання та запаліть свічку в памʼять про мільйони жертв тоталітарного режиму, які загинули голодною смертю.