1 січня призначено нового начальника Служби судової охорони в Миколаївській області

Коментарi:

За наказом Голови Служби судової охорони №2 від 1 січня полковника Служби судової охорони Ігоря Кирника було призначено начальником Територіального управління в Миколаївській області.

Ігор Кірник, який народився 18 серпня 1978 року у місті Хмельницькому, має багатий досвід у правоохоронних органах Хмельницької області.

З листопада 2019 року він приєднався до формування середовища безпеки у системі правосуддя Хмельницької області, обіймаючи посаду заступника начальника (зі служби) Територіального управління Служби судової охорони у Хмельницькій області.

З грудня 2022 року Кірник продовжив свою службу у Миколаївській області, де обіймав посаду заступника начальника (з організації діяльності) Територіального управління Служби судової охорони.

З вересня 2023 він виконував обов'язки керівника Служби судової охорони в Миколаївській області, а з 28 грудня 2023 був оголошений переможцем конкурсу на посаду начальника Територіального управління.

З 1 січня 2024 року Ігор Кірник розпочав свою роботу на посаді начальника Територіального управління Служби судової охорони у Миколаївській області.