Сьогодні на фронті відбулося 47 бойових зіткнень, – вечірнє зведення Генштабу ЗСУ

Коментарi:

Інформація на шосту вечора 3 січня.

Триває 679 доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації.

Протягом доби відбулось 47 бойових зіткнень. Ворог завдав 6 ракетних та 42 авіаційних ударів, здійснив 18 обстрілів з РСЗВ.

На Куп’янському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів.

На Лиманському напрямку окупанти наступальних (штурмових) дій не вели.

На Бахмутському напрямку Силами оборони відбито 4 атаки біля Богданівки та Андріївки, де ворог безуспішно намагався покращити тактичне положення.

Нашими захисниками відбито 9 атак в районах Новобахмутівки, Авдіївки та ще 19 – поблизу Сєверного, Первомайського та Невельського. Тут загарбники, за підтримки авіації, безуспішно намагалися покращити тактичне положення.

На Мар’їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Георгіївки та Новомихайлівки Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, 11 разів безуспішно намагався покращити тактичне положення.

На Шахтарському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів.

На Запорізькому напрямку Сили оборони відбили атаку противника біля Роботиного, де ворог безуспішно намагався відновити втрачене положення.

На Херсонському напрямку артилерійських обстрілів противника зазнали Тамарине, Новотягинка, Садове, Херсон, Чорнобаївка та Кізомис.

Ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом доби противник здійснив 8 безуспішних штурмових дій, але українські воїни й надалі утримують зайняті позиції та завдають противнику значних втрат.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 12 районах зосередження особового складу противника.

Підрозділи ракетних військ уразили 3 засоби ППО, 3 артилерійських засоби, станцію радіоелектронної боротьби та пункт управління противника.