ТОП гаджетів для дому, які можна замовляти в Китаї та продавати в Україні

Коментарi:

Домашні справи — рутина, яку не любить більшість людей і прагнуть полегшити її якнайбільше. Для цього добре підходять різноманітні гаджети та пристрої, які дуже часто винаходять у Китаї, звідки ви можете замовляти їх для продажу в Україні.

Все, що залишається зробити – вибрати конкретні товари та замовити їх до нашої країни, в чому допоможе доставка вантажів з Китаю морським транспортом. Які з гаджетів будуть найпопулярнішими найближчим часом – розглянемо далі.

Moy4h0YlzgI5TEibarI3fvXzK7yEfvzzFeEbUH9KnpfEZB3HE_EaCbZyTbklqqXHcbNp5sImfBHWJI8D4gE8ROOOW8ZsuJ3r4YO_0VPvZt8V 8fIjWjS3e7Q

Інструменти для збирання

Завжди популярні, тому що прискорюють людям прибирання вдома та звільняють час для приємніших речей. До одним із найцікавіших і вдалих відносяться:

  • складні тази та відра – займають мало місця, виглядають стильно, легкі у використанні не шумлять при переміщенні;
  • ручні швабри з функцією віджиму – для миття стільниць, вертикальних поверхонь;
  • швабри з аератором – розпорошують миючий засіб за допомогою спеціальної кнопки;
  • електричні щітки з різними насадками дозволяють спростити прибирання, тому що повністю позбавляють необхідності терти поверхні вручну.

У Китаї часто винаходять нові гаджети для полегшення збирання, тому буде корисним стежити за оновленнями асортименту на китайських та західних маркетплейсах, щоб вчасно знаходити тренди та використовувати їх.

Організатори

Китайцям немає рівних у винаході пристроїв, які організовують та економлять простір. Тому в них першими з'являються різні підвісні полички та кошики для білизни, вертикальні полиці для зберігання взуття, контейнери для зберігання приладдя на кухні, органайзери для шаф та багато іншого.

Потім все це “віруситься” в інтернеті та стає популярним в Україні. Тому органайзери — гарна ідея, якщо ви хочете розпочати бізнес із реалізації товарів із Китаю.

Пристрої для кухні

Щоб витрачати на приготування їжі якнайменше часу, так само, як і на прибирання, в Китаї виробляють безліч цікавих гаджетів. Наприклад:

  • ємності для спецій з дозатором, що відміряє по 5 грам сипучих спецій;
  • вакууматор для зберігання продуктів;
  • різак для фольги, пергаменту та харчової плівки;
  • сіточки для усунення залишків їжі із посуду;
  • сушарки для фруктів, овочів та зелені і т.д.

Все це має невисоку ціну, що дозволяє робити хорошу націнку на товар, і при цьому продавати його за доступною для більшості людей вартістю.

Відпарювачі та сушіння для речей

Ще одна категорія, яка має добрий попит в Україні. Усі відпарювачі працюють за одним принципом, але більшість моделей, представлених у магазинах побутової техніки, мають дуже високу ціну, через що люди шукають дешевші альтернативи. Такою можуть стати товари з Китаю. Крім цього, з Піднебесної можна замовляти й інші пристрої для догляду за речами: портативні сушарки, машинки для усунення катишок та інше.

Гаджети для дому – безпрограшна ніша, у якій можна підібрати товари на будь-який ціновий сегмент. Тому підприємцям-початківцям у сфері торгівлі безумовно варто звернути на неї увагу.