У Миколаєві чоловік під час конфлікту вистрелив сусідові в голову

Коментарi:

Миколаївець побився із сусідом, а потім вистрілив йому в голову з травматичного пістолета.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області, 2 січня на «102» повідомили про бійку сусідів у мікрорайоні Ліски. А потім надійшла інформація від медиків про 41-річного чоловіка, доставленого до лікарні з вогнепальним пораненням голови та тілесними ушкодженнями.

Поліцейські встановили, що між сусідами відбулася сварка. У ході конфлікту 36-річний чоловік спочатку ударив знайомого, після чого взяв пістолет і кілька разів вистрілив йому в голову та по тілу.

"Швидка допомога" доставила постраждалого до лікарні, зараз його стан оцінюється як стабільний. Нині його життю вже нічого не загрожує.

А нападник після бійки втік, але його затримали поліцейські.

Оперативники доправили 36-річного зловмисника, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за завдання тілесних ушкоджень, в управління поліції, де слідчі затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нападнику оголошено підозру у замаху на навмисне вбивство. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі. Найближчим часом суд ухвалить рішення про запобіжний захід для підозрюваного.